Nyhet

Absolut Vodka och Oatly i samarbete för Way Out West

Publicerad: 6 augusti 2018 av redaktionen

Det blir popup-bar och glass med vodka. 

Inför årets upplaga av Way Out West går Absolut Vodka för första gången in som officiell spritpartner till festivalen och i samband med det annonserar de unikt samarbete med Oatly.

– Vi älskar att Way Out West är en festival med hög integritet och vi är glada att få jobba tillsammans med dem i år, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager i ett pressmeddelande.

Absolut Vodka är alltså näst på tur ut som en av många sponsorer till helgens festligheter och har tagit fram så kallade ”freakshakes”, vilket är som en milkshake fast med orimligt mycket topping. Shakesen är gjorda på Absolut Vodka och Oatlys nylanserade glassar med smaker som Salty Caramel & Hazelnut och Choklad & Jordgubb. Drinkarna kommer serveras i deras popup-område inne på VIP-området under hela helgen.

I tillägg till milkshakesen har även en klassisk ”Absoloatly White Russian”, tagits fram gjord på Absolut Vodka & Oatlys produkt iKaffe.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 155 [name] => Way Out West [slug] => way-out-west [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 156 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 547 [filter] => raw ) )