Nyhet

Agent blå planerar debutalbum i vinter

Publicerad: 7 augusti 2016 av Rikard Berg

Ska släppas i slutet av året.

Agent blå har med sina två singlar Strand och Frustrerad brutit sig in på Göteborgs popscen på allvar. Bandets livslängd är ännu minimal, men då de plockades upp av skivbolaget Luxury efter bara en och en halv månad tillsammans så har de gjort ett namn för sig själva på väldigt kort tid. I en intervju med Popmani berättar de att det självbetitlade debutalbumet bara är några månader bort och förväntas släppas i slutet av året. I nuläget bedömer de att ungefär 51% är klart, vilket innebär att de får jobba på hårt om de ska hålla den tidsuppskattningen.

På onsdag spelar Agent blå på Festivalryktens WOW-förfest på Jazzhuset, tillsammans med Stockholmsbandet Steve Buscemi’s Dreamy Eyes. Inträdet ligger på 100 kronor i dörren, det är 18-årsgräns under hela kvällen och Facebook-evenemanget hittar du här.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1513 [name] => Agent blå [slug] => agent-bla [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1514 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 7 [filter] => raw ) )