Nyhet

Annika Norlin spelar med Norrlandsoperans Symfoniorkester

Publicerad: 27 november 2017 av Magnus Olsson

Årets julklapp signerat Norrlandsoperan.

Annika Norlin har haft ett storslaget år – släppt ett magnifikt album i Däggdjur och gjort bejublade spelningar på allt från Dramaten till Way Out West. I dag släpptes nyheten att Annika Norlin kliver upp på Norrlandsoperans scen för en konsert tillsammans med symfoniorkestern den 17 maj 2018. Hon kommer att framföra musik från alla sina skivor, både Hello Saferide och Säkert! men även med senare låtar och kanske nyskrivet material.

– För mig har tanken hela tiden funnits med i bakhuvudet, att jag skulle vilja göra det här på Norrlandsoperan. Det är en ynnest bara att få höra mina sånger iklädda andra arrangemang, men att också få höra dem spelas av de här fantastiska musikerna, det känns som en dröm. Det är så märkligt att ta musik som min, som skrivits i så små, personliga sammanhang, och placera den i de här arrangemangen och instrumenten. Det blir något helt nytt. För mig är det helt sjukt, som att någon har tagit mina tankar och melodier och hällt guld och myrra på dem, säger Annika Norlin.

Biljetterna släpps den 30 november kl 08.00 och går loss för 420 kr – till en kväll unik av sitt slag.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1573 [name] => Annika Norlin [slug] => annika-norlin [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1574 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 13 [filter] => raw ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 247 [name] => Säkert! [slug] => sakert [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 248 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 40 [filter] => raw ) )