Nyhet

Ariel Pink teasar ny musik

Publicerad: 16 december 2016 av Filip Hiltmann

I form av en bild.

Excentriske Ariel Pink var senast aktiv med eget material 2014 och det årets fantastiska Pom Pom. Albumet var hans första utan sitt Haunted Graffiti, och visade på många sätt upp en ny sida av Pink. Nu verkar han ha ny musik i görningen. På Instagram har han nämligen delat med sig av en bild som är misstänkt likt ett albumomslag. Om så är fallet, så kommer hans nästa släpp att gå under namnet 13 och åter innehålla Haunted Graffiti-titeln.

UPPDATERING: I en tweet har Ariel Pink nekat att den upplagda bilden skulle vara ett albumomslag. Däremot skrev han i en efterföljande tweet att han nu, på grund av att flera har gått ut med att han ska släppa nytt, faktiskt måste börja spela in igen. Återigen så kan detta lika gärna vara en undanmanöver och att det faktiskt kommer ett album betitlat 13 inom kort. Mer information följer.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1923 [name] => Ariel Pink [slug] => ariel-pink [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1924 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 9 [filter] => raw ) )