Nyhet

Arrangörerna jagar nya datum för Pete Doherty i Sverige

Publicerad: 20 november 2017 av Magnus Olsson

Veckans spelningar är inställda.

Under gårdagskvällen kunde även Luger bekräfta att veckans spelningar med Pete Doherty tyvärr är inställda. Den här gången rör det sig dock inte om ett missat plan, att han är i polisens förvar eller sitter på en rehabklinik. Den här gången är Pete Doherty sjuk.

– Pete kommer inte att kunna genomföra sina två spelningar i Stockholm. Han har drabbats av en infektion i bröstet och genomgår nu tester och behandling för detta och har med anledning av det fått direktiv av läkaren att varken spela eller resa närmaste tiden, säger Lugers marknadschef Joakim Skoglund till GAFFA
Arrangörerna Luger kommer dock ligga på för att inom kort kunna presentera nya spelningar för de två som skulle ägt rum på Vasateatern i Stockholm.
– Nu kommer vi att jaga rätt på nya speldatum i Sverige inom en snar framtid och annonsera detta asap. Redan köpta biljetter kommer att gälla även där och då, men funkar inte dessa datum för alla kan återköp självfallet göras via respektive inköpsställe, avslutar Skoglund för GAFFA.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1592 [name] => Pete Doherty [slug] => pete-doherty [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1593 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 16 [filter] => raw ) )