Nyhet

bob hund jobbar på nytt album

Publicerad: 23 november 2018 av Jonathan Bonn

Spelar in delar av albumet live inför publik.

Ständigt aktuella bob hund har ett nytt album på gång. I dag meddelar bandet via Gaffa att de spenderat tid i studion den senaste tiden, och att de även planerar att spela in delar av sitt kommande album live under deras konsert på Orionteatern i Stockholm. ”Vi brukar ofta tycka att våra låtar är bättre live ett år efter att de kommit ut, så vi tänkte lura oss själva och hoppas att det vi kommer vara är där redan då”, säger basisten Conny Nimmersjö till Gaffa.

bob hunds senaste album Dödliga klassiker släpptes 2016. Än så länge finns ingen information om släppdatum för det kommande albumet.

Den kommande veckan har nummer 48 i ordningen, och självklart kommer bob hund att fira den klassiska helgen v. 48. I år gör de det genom en slutsåld spelning på Debaser Strand i Stockholm.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 208 [name] => bob hund [slug] => bob-hund [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 209 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 62 [filter] => raw ) )