Nyhet

Cherrie släpper mixtape och åker på turné

Publicerad: 16 januari 2019 av Jonathan Bonn

Ny singel släpps denna månad.

Efter förra årets hyllade album Araweelo är Cherrie nu tillbaka med ny musik. I går bekräftade hon att mixtapet O.G (Orten Gäri) kommer att släppas inom kort, och att en ny singel landar i januari. På mixtapet medverkar bland annat Cherries lillebror, den hajpade rapparen K27.

”Jag har kommit in i en fas där jag är kaxigare – där jag inte låter mig styras av vad nån annan vill att jag ska göra. Jag har alltid varit independent, men det här släppet är verkligen ’Fuck you! Jag är independent – jag har gjort allt själv'”, säger hon till Musikguiden i P3.

I dag meddelar Cherrie också att hon kommer att ge sig ut på turné i Norden i vår tillsammans med K27. Spelningarna kommer även att inkludera ett liveband. Hela turnéschemat hittar du nedan.

1 mars – Liljan, Borlänge
2 mars – Vara Konserthus, Vara
7 mars – Konsert & Kongress, Uppsala
15 mars – Parkteatret Scene, Oslo (NO)
16 mars – Bollnäs Kulturhus, Bollnäs
29 mars– Pustervik, Göteborg
30 mars – Berns, Stockholm
5 april – Arbis, Norrköping
6 april – Moriska Paviljongen, Malmö
26 april – Sónar, Reykjavik (IS)
30 april – Mejeriet, Lund

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1122 [name] => Cherrie [slug] => cherrie [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1123 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 28 [filter] => raw ) )