Festival

Daft Punk uppges vara klara för Peace & Love och Roskilde

Publicerad: 26 augusti 2012 av Magnus Olsson

Turnédatumen till Daft Punk har läckt, Sverige och Danmark finns med.

Pålitliga källor pekar ut europeiska sommarfestivaler för Daft Punk nästa sommar. Vi har knappt tackat för årets festivalsommar innan en av de mest efterlängtade och största namnen är aktuella för nästa års festivalsommar. Det är den isländska proffsfotografen Oliver James L’eroe som läckt informationen, och enligt honom själv kommer han vara bandets turnéfotograf under sommarens spelningar.

Vi har själva varit i samtal med Oliver James L’eroe och han pekar ut följande festivaler för Daft Punks kommande turné: Primavera, Roskilde, Peace & Love, Glastonbury och Öyafestivalen.

Mr. L’eroe har tidigare jobbat med Lady Gaga, Little Richard och Sinead O’Connor och sägs nu vara Daft Punks turnéfotograf under 2013.

Enligt uppgifter till oss planerar Peace & Love en presskonferens inom kort, vad den avser är oklart. Men vad är stort nog för att kalla till presskonferens? Ett sammanträffande eller inte?

Vi har sökt Peace & Love och Roskilde utan någon klarhet.

– Vårt tråkiga svar är som alltid att vi inte kommenterar rykten, berättar Anders Hjortkaer-Rask när vi når honom under dagen.

Vi inväntar kommentar från Peace & Love.