Nyhet

Death Cab for Cutie teasar ny musik

Publicerad: 2 maj 2018 av Jonathan Bonn

Delar med sig av en låtsnutt.

Det har varit ganska tyst från Death Cab for Cuties håll de senaste åren. Bandets senaste fullängdare var 2015 års Kintsugi, och därefter har bandets enda output bestått av låten Million Dollar Loan, som gavs ut 2016 i samband med anti-Trump-projektet 30 Days, 30 Songs.

Nu tycks Death Cab dock ha något nytt i görningen – i samband med att de utannonserar en turné delar de också med sig av ett videoklipp med vad som verkar vara en ny låt. Videon slutar med en bild på bandet och texten ”Death Cab for Cutie – August 2018”. Med en förväntad albumrelease i augusti bör det med andra ord börja landa nytt material i form av singlar snart.

Den nyss utannonserade turnén gör inga stopp i Sverige, och de enda Europakonserterna är i Amsterdam respektive London i juni. Vi håller tummarna för att Death Cab även tar en tur förbi resten av Europa senare i höst.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1255 [name] => Death Cab For Cutie [slug] => death-cab-for-cutie [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1256 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 25 [filter] => raw ) )