Nyhet

Death Cab for Cutie till Sverige

Publicerad: 15 juni 2018 av Magnus Olsson

Indierockarna är tillbaka.

Tidigare i veckan bad vi er att kolla om The O.C. i samband med att det stod klart att Imogen Heap kommer till Sverige. Vi står fast vid den åsikten. Nu står det klart att indie- och emoorkestern Death Cab for Cutie återvänder till svensk mark och gör det med nya albumet Thank You for Today som släpps 17 augusti. För några år sedan gjorde de en utsåld spelning på Münchenbryggeriet i Stockholm, den här vändan väntar Cirkus i Stockholm.

Ben Gibbard och hans besättning slog igenom på bred front även utan nämnda TV-serie, det var albumet Transatlanticism som gav dem hjältestatus bland pophjärtan världen över och som skapade ett emotionellt band mellan människor. Tre dagar innan alla hjärtans dag hoppas vi att du inte har något bättre för dig än att mysa ned dig till Death Cab. 14 februari spelar de nämligen på Cirkus.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1255 [name] => Death Cab For Cutie [slug] => death-cab-for-cutie [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1256 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 25 [filter] => raw ) )