Festival

Emmabodafestivalen kommer att existera för alltid

Publicerad: 12 december 2017 av David Winsnes

Saker Emmabodafestivalen kommer att överleva: Höjda gager. Den globala uppvärmningen. Tiden.

Många spekulerade i Emmabodafestivalens framtid tidigare i år när ledningen gick ut och proklamerade att årets upplaga var den allra sista för det anrika evenemanget. Ganska snart stod det klart att festivalen skulle återuppstå, trots att den aldrig egentligen hann dö, och att vi nu går in i någon slags oklar tredje version (med en högre åldersgräns). För de som går runt och är lite neurotiska inför hur det ska gå med Emmaboda 3.0 kan vi nu konstatera att det är launa: Emmabodafestivalen kommer att existera för alltid. I ett Facebookuttalande konstaterar ledningen att de kommer arrangera in i döden och även efter den:

Vi ber om ursäkt till de som blev ledsna när vi lade ner. Men vi ber inte om ursäkt till de som blev glada när vi la ner, ni förtjänar inte att vara glada. Därför har vi beslutat oss för att aldrig aldrig nånsin lägga ner Emmabodafestivalen.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 62 [name] => Emmaboda [slug] => emmaboda [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 63 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 229 [filter] => raw ) )