Nyhet

En ny Spela Shoreline-sten som spelar Shoreline

Publicerad: 9 augusti 2018 av redaktionen

Slottsskogen har fått en ny sten.

Tidigare i år stod det klart att den berömda Shoreline-stenen skulle lämna Göteborg för en utställning i Stockholm. Det skapade givetvis ett tomrum i Slottsskogen, men nu har det ersatts av en ny sten, även detta en Spela Shoreline-sten. Men det är en viss skillnad, den nya stenen spelar faktiskt låten.

Stenen kommer spela låten under hela Way Out West-helgen. Bakom den nya stenen ligger byrån Borg & Owili som tagit fram den tillsammans med Akademikernas a-kassa, och väljer att kalla det för ”i solidarisk anda”.

– I låten Shoreline sym boliseras livets ibland orättvisa karaktär, där en människa har tappat hoppet för en stund. Vi vill förmedla att ett medlemskap i Akademikernas a-kassa både skapar trygghet för dig själv, men även hopp för andra – precis som Shoreline har gjort för tusentals indiepop-fans, säger Anna Wright, projektledare på Akademikernas a-kassa.

Stenen är placerad vid entrén till Way Out West.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2850 [name] => Shoreline [slug] => shoreline [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2851 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 2 [filter] => raw ) )