Festival

Festivalbesökare kan dela på armband under Way Out West

Publicerad: 13 juli 2016 av Filip Hiltmann

Delningstrenden tar ny skepnad.

Delningstrenden som sveper över Sverige har nu nått festivalvärlden i ett nytt initiativ från Volvo och deras bildelningstjänst Sunfleet, kallat Share Out West. Kampanjen syftar till att låta alla Sunfleets medlemmar dela på festivalarmband på samma vis som de delar på bilar. Festivalarmbanden kan lånas i upp till fyra timmar – perfekt för att hinna se favoritbandet – och det är sedan upp till användaren att lämna tillbaka det. Armbanden hämtas ut i Volvo och Sunfleets tält direkt utanför Slottskogen. De första armbanden går att boka den 8 augusti via ShareOutWest.se, och fler armband släpps regelbundet under festivalen. Kristian Elvefors, VD på Volvo Cars Sverige, skriver följande i ett pressmeddelande:

– Vi tänkte att om man kan dela sin bil med andra i en bilpool så kan man dela på en festivalbiljett också. Såvitt vi vet är det ingen annan i världen som gjort detta tidigare. Idén med att dela har vuxit kraftigt de senaste åren. Vi tycker att det känns spännande att inte bara dela på produkter, som bilar eller lägenheter, utan även på en upplevelse.

En mycket smart idé för alla som inte vill se mer än ett eller två band.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 155 [name] => Way Out West [slug] => way-out-west [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 156 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 547 [filter] => raw ) )