Festival

>festivaler verkar hett nuförtiden

Publicerad: 11 december 2009 av Magnus Olsson

>Många festivaler säljer som smör. Sweden Rock sålde slut sina billiga biljetter, likaså Emmaboda och Siesta!. Arvikafestivalen kan nu också adderas till den listan. Deras nya biljettpris blir 995 kronor, vilket fortfarande är billigt för en festival av den kalibern. 600 spänn billigare än P&L, 300 rikdsdaler billigare än Hultsfred. Men ändå med en fin line up så här långt. 995 kronors biljetterna börjar säljas på måndag, och på tisdag kommer det va bandsläpp sägs det.

Just nu är Arvika väldigt poppigt, jämfört med hur det brukar se ut. Visst Kents nya platta är mer Arvika än något just nu, men ändå. Det brukar ändå släppas mycket synth i början. Så nu tror jag vi får se ett hel elektroniskt släpp alternativt blandat med hårdrock.
I skrivande stund pågår Arvikas releasefest för klädkollektionen ARVIKA Clothing, spännande. Något som inte är så kontroversiellt kanske. Emmabodafestivalen startar en elektronisk klubb i Växjö. Yes box, det verkar vara en trend bland festivaler att göra mer än bara festival just nu. Kul. Spännande. Livet är en festival.