”Från och med du” – i ny touche

Publicerad: 17 maj 2011 av Emil Norrström

Ingen missade väl fjolårets mest spelade singel? Det krävdes förmodligen en längre utlandsvisit och isolering från verkligheten för att undvika Från och med du. Oskar Linnros, mer känd som ena halvan av Snook fick ett ordentligt genombrott som soloartist med sitt album Vilja Bli.

Tro inte att intresset svalnat för sommardängan. Efter att ständigt medverkat som vinjettlåt för diverse tv-program är det nu dags för en ny konstellation. Det är nämligen Weeping Willows sångare Magnus Carlsson uppbackad av Moon Ray Quintet som producerat låten under nya former.

From Now On som den nu heter har inte helt oväntat en lite jazzigare touch. Tempot är uppskruvat och låten har fått en mer Peter, Bjorn & John-aura. Man kan ju tycka att ett helt år av ständig uppmärksam skulle räcka för Från och med du. Men på något konstigt sätt känns det ganska naturligt när den här versionen når mig. Det är absolut inget mästerverk, men helt klart lite småtrevligt att avnjuta efter en tallrik pytt i panna på verandan.

Du lyssnar på den här.

http://soundcloud.com/cosmosmusicgroup/magnus-carlson-from-now-on