Nyhet

Här är artisterna som sjunger i På spåret

Publicerad: 14 september 2017 av Rikard Berg

The Tallest Man on Earth och Dennis Lyxzén gästar i tv.

Nu är det höst och då är det som alltid dags för en ny säsong av På spåret – Sveriges mysigaste frågesport i tv. Nu har SVT gått ut med lite detaljer för de kommande programmen. Som vanligt leds vi av Kristian Luuk och Fredrik Lindström, som vanligt heter deltagarna saker som Anne-Lie Rydé och Kalle Lind, och som vanligt är Augustifamiljen husband när det kommer till musiken. De sistnämnda brukar gästas av en lång rad intressanta artister, en ny sångare för varje program, och så även i år.

Bland höjdpunkterna i årets artistfält hittar vi The Tallest Man on Earth, Refused-sångaren Dennis Lyxzén och ett av förra årets stora svenska genombrott i Jennie Abrahamsson. Dessutom spelar Moto Boy, Nadja Nair, Peter Jöback, Sarah Klang, ADL, Kristin Amparo, Ola Magnell, Malena Ernman, Marie Bergman och Danny Saucedo.

Den 8 december bär det av – då har På spåret säsongspremiär.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2549 [name] => På spåret [slug] => pa-sparet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2550 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 3 [filter] => raw ) )