Nyhet

Hurula släpper bok

Publicerad: 12 september 2018 av Magnus Olsson

Bjuder in till kalas och vernissage.

Hurula har tagit mark som en av våra mest intressanta artister just nu. På kort tid har han tagit upp den brinnande fackla som punkrörelsen lämnat därhän. Att Hurula är en artist, med ett stort artisteri går att bevittna på flera håll och kanter, från den precision i studioinspelningar till den frenesi som tar plats på scen. Men även den estetiska bilden, så som omslag har haft en central roll i hans artistkarriär. Nu kommer också en delvis ny sida komma fram – han ger nämligen konstboken Första kretsen via Teg Publishing.

8 november kommer det vara releasefest för konstboken med en vernissage på Slaktkyrkan i Stockholm. Därefter väntar en utställning på Galleri Erik Axl Sund i Stockholm mellan 16 nov och 30 nov innan den flyttar till Göteborg och Galleri Backlund mellan 8 dec och 16 dec.

Boken går att förhandsbeställa redan nu och finns även i en limiterad utgåva på 100 numrerade ex med screentryck och signatur av Hurula.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1542 [name] => Hurula [slug] => hurula [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1543 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 56 [filter] => raw ) )