Festival

>I mina lurar.

Publicerad: 10 februari 2010 av Magnus Olsson

>
Först och främst vill jag börja med att hälsa alla nya läsare välkomna till Sveriges hetaste blogg när det gäller festivaler. Här behandlas rykten, bandsläpp och andra festivalrelaterade saker toppat med intervjuer och musiktips. Idag slogs det besöksrekord så att det bara sjunger om det, fortsätt i den här stilen. Alla ni besökare gör det extra roligt att skriva, fortsätt sprida ordet så fortsätter jag med massa festivalkarameller. Jag gillar verkligen ert engagemang i kommentarsspalten som gett den en helt ny funktion då det omvandlats till intressanta diskussioner!

Nu känner jag att det är dags på att bjuda på ett litet musiktips igen, det blir något nytt, något gammalt, något lånat och något blått.
Jonathan Johansson – Aldrig Ensam, de senaste dagarna är det denna poppärla som toppat mina mest lyssnade låtar. Enligt mig är det den absolut bästa låten på hans fantastiska debutalbum.
Donkeyboy – Ambitions, bara dagarna innan Arvika och P&L släppte donkeyboy fastnade jag för deras superhitt Ambitions. Den känns sommar och det går utmärkt att svänga på höfterna till dessa norskar.
Owl Vision – Dancing, när vi ändå är inne på att svänga på höfterna måste jag tipsa om detta för alla er electrkoids. Helt suverän låt.
Mumford & Sons – After the storm, i höstas upptäckte jag Mumford & Sons som en av de där snackisarna i London. Jag blev frälst. Nästan det närmaste man kan komma en.
religösupplevelse.
Blur – Song 2, en gammal klassiker. En riktigt fin dänga som jag dammade av i arkivet.
keep on rockin!