Nyhet

Into the Valley frågar fans om ny festival – besökarna säger nej

Publicerad: 25 oktober 2018 av Magnus Olsson

Platt fall. 

Into the Valley har haft en stormig tid, kommit och gått, uppstått och ställts in på nytt. För bara någon månad sedan konstaterades att de kommit till vägs ände, och de ställde in det som skulle ha blivit den spanska upplagan. Vidare meddelade de att den sviktande biljettförsäljningen också blir slutet på den era som Into the Valley var med och skapade.

Inga nya försök kunde man då tro. Men i ett nytt meddelande på Facebook låter de nu sina följare rösta om det ska bli något nytt, litet och säkert. Detta för att kunna betala tillbaka de pengar till tidigare biljettköpare (ni hör gissningsvis själva vart det barkar). Hela den här omröstningen och approachen har skapat kaos i kommentarsfältet, där tidigare biljettköpare kokar av ilska. Just nu är det också enligt omröstningen solklart att det inte blir något mer av Into the Valley, över 60 % har för närvarande röstat nej. Ett plågsamt och smärtsamt resultat för några som tidigare konstaterat att det var slut.

Omröstningen hittar ni nedan.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1651 [name] => Into the Valley [slug] => into-the-valley [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1652 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 13 [filter] => raw ) )