Nyhet

Ja Rule planerar ny Fyre Festival

Publicerad: 20 februari 2019 av Magnus Olsson

En av arrangörerna är tillbaka.

Rapparen Ja Rule var med och frontade Fyre Festival, den utopiska drömmen på Pablo Escobars gamla ö, men som aldrig ägde rum. Sedan dess har två dokumentärer dykt upp, med stor spridning, för att både porträttera och håna det faktum att festivalen slutade i total katastrof.

I en intervju med TMZ fick han först frågan om han sett dokumentärerna, varpå han svarade att han inte gjort och att han inte heller behövde eftersom han ”levde med det”. Samtidigt spiller han bönor om en ny satsning – en ny festival.

So I have plans to create the iconic music fest but you didn’t hear it from me.

Det mest troliga är ett liknande upplägg som för FYRE, att festivalen genomförs som en lansering av den bokningsapp som Ja Rule nu ligger bakom. Den nya appen heter ICONN. Det kommer förmodligen krävas ganska mycket för att Ja Rule ska återfå sitt förtroendekapital när det kommer till festivalsatsningar.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2396 [name] => Fyre Festival [slug] => fyre-festival [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2397 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 12 [filter] => raw ) )