Ny musik

Jungle är tillbaka – lyssna på två nya låtar

Publicerad: 10 maj 2018 av Magnus Olsson

Den brittiska duon är åter.

Vi har tidigare kunnat rapportera om att Jungle snickrat på vad som förväntas bli deras uppföljare till den unisont hyllade debuten. Nu har producentduon bestående av Josh Lloyd-Watson och Tom McFarland också återvänt, även om man sedan en tid tillbaka tagit klivit till ett sjumanna kollektiv. Det var med värme de omfamnade oss 2014 med singlarna The Heat och Busy Earnin’. Fyra år senare tar de vid precis där de lämnade oss, det är två lena röster som pitchas ned, definitionen av smooth och himmelska produktioner på Happy Man. På andra spåret House in LA utforskar de nya dimensioner, utan att springa allt för långt ifrån den hinna av värme som genomsyrar projektet.

Enligt ett pressmeddelande är låtarna tagna från en kommande fullängdare som ännu saknar datum. Samma uppföljare ska visa upp ett helt nytt sound, förmodligen är det House in LA som visar den mer eftertänksamma och experimentella tonen. Happy Man tillhör samma bandbland med etiketten fest på som debuten från 2014.

 

 

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1954 [name] => Jungle [slug] => jungle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1955 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 6 [filter] => raw ) )