Festival

Kendrick Lamar till Way Out West

Publicerad: 22 januari 2018 av Magnus Olsson

Tillbaka efter ett utsålt Globen.

Nu i mars gästar Kendrick Lamar äntligen Sverige med sin HUMBLE-turné – en spelning som sålde slut på rekordtid. Det är därför extra glädjande att Kendrick Lamar kommer till Sverige ytterligare en gång det här året – han är nämligen bokad till Way Out West. Med den här bokningen har Way Out West återigen fått till huvudakter av rang – rekordtidigt.

Det här blir inte första gången som Kendrick Lamar gästar Slottsskogen och Way Out West – även 2013 återfanns han på scenerna. Fem år senare, större än någonsin, är det inte mer än rätt att han är tillbaka och då som den självklara stjärnan.

– Kendrick Lamar är på en helt egen nivå just nu. Det är nästan svårt att ta in hur stor den här bokningen är, lite som att tänka på rymden, säger Joakim Skoglund på Luger i en kommentar.

Årets upplaga äger rum 9-11 augusti och har bokningar som Arcade Fire, Lykke Li, Mura Masa och BROCKHAMPTON.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 307 [name] => Kendrick Lamar [slug] => kendrick-lamar [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 308 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 66 [filter] => raw ) )