Nyhet

LYSSNA: Hästpojken – ”Råttans år”

Publicerad: 2 mars 2018 av Magnus Olsson

Första singeln på fem år.

I dag landade Hästpojkens comeback-singel. Råttans år är deras första singel på fem år och föregår ett album som släpps i april, då också ett par spelningar väntar. Den nya musiken släpps via det nya Göteborgsbolaget Tamiami Records.

– Råttans år var den första låten Adam och jag skrev till skivan. Den är väl en ganska bra lägesrapport för hur livet är nu. Att man går, tar på sig sockarna, tar på sig tröjan och fortsätter. Jag kollade upp råttans år och tänkte att det var en målande titel men missade att senaste gången råttans år inträffade var 2008, alltså när vi släppte första skivan med Hästpojken. Ett ganska kaosartat år. Samtidigt passar det bra även tio år senare. För livet och känslorna fortsätter på samma sätt både bakåt och framåt. Det är bara tidsfördriven som skiljer dem åt, hälsar Martin via ett pressmeddelande.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 723 [name] => Hästpojken [slug] => hastpojken [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 724 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 13 [filter] => raw ) )