Ny musik

LYSSNA: Pascal – ”Hellre ensam”

Publicerad: 19 maj 2017 av Nike Rydberg

Släpper nytt album senare i år.

Pascal återvände i höstas med albumet Revy, efter sex års tystnad. Den här gången blir väntan på nytt material betydligt kortare – bandet jobbar redan på sitt nästa album, som uppges släppas mot slutet av året.

Hellre ensam är första singeln därifrån och en ballad som bara Pascal skriver dem – ”Jag önskar att mina barn inte fanns / Varje helg så drömmer jag mig tillbaka till när jag var ung och dansade till Prodigy”, sjunger Isak Sundström och fortsätter formulera allting som man inte får.

Lyssna på Hellre ensam nedan.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1433 [name] => Pascal [slug] => pascal [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1434 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 8 [filter] => raw ) )