Ny musik

LYSSNA: The Blaze – ”Heaven”

Publicerad: 28 februari 2018 av Magnus Olsson

Ny singel från fransoserna.

Löpsedlarna som rapporterar om snövädret är till och med täckta av snö. Antalet olyckor som haglar in vid det här laget är så många att vi slutat räkna, tragiskt nog. Den franska houseduon The Blaze har mitt i det här förtrollat oss – till en annan av platser. Nya singeln Heaven som följer fjolårets Territory tangerar densammas pianohouse. Möjligen är det här startskottet på en ny våg av fransk klubbmusik, vi minns alla hur uppslukade vi blev av Ed Banger-eran.

Heaven är en lättfotad skapelse som vibrerar vackert och atmosfäriskt. Den tillhörande videon blir den förlängda arm att för deras del uttrycka eskapism. The Blaze är lika mycket estetik och känslor som musik. Det har de visat förr och det visar de nu. Som vi pratat om den homoerotiska videon till Virile, så kommer vi förmodligen prata om Heaven inom kort.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2362 [name] => The Blaze [slug] => the-blaze [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2363 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 4 [filter] => raw ) )