Nyhet

Markus Krunegård planerar ny musik nästa vår

Publicerad: 13 november 2017 av Magnus Olsson

Många bollar för Krunis.

Markus Krunegård har fullt upp, men inte längre som soloartist. Förra året var det stort fokus på bandet Laakso som återförenades och i år är det BC Unidos som står i fokus. Men där bakom kulisserna jobbas det på en solocomeback, bekräftar Krunegård i en intervju med Nöjesguiden.

På frågan vad som hänt med hans solokarriär svarar han följande:

Den har jag skjutit i sank, kan man säga. Nej, det går bra. Jag har tagit tid på mig att skriva. Jag håller på att spela in nu. Tanken är att det ska komma i vår. Jag vet inte riktigt hur. Jag har inget skivbolag eller någonting runt det just nu. Så jag måste ta tag i lite praktiska grejer.

Det återstår förvisso en del praktiska detaljer, men mycket tyder på att Krunegård kommer ha ny musik under eget namn någon gång nästa år, och kanske redan i vår.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1310 [name] => Markus Krunegård [slug] => markus-krunegard [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1311 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 56 [filter] => raw ) )