Festival

Max vegetariska restaurang återvänder till Way Out West

Publicerad: 7 mars 2017 av Magnus Olsson

Förra årets huvudattraktion är tillbaka.

Det slog ned som en bomb förra året när Max öppnade sin första helt vegetariska restaurang och tog med sig hela Greenfamiljen in till Slottsskogen. Deras hyllade vegetariska satsning satt som handen i handsken hos den miljö- och medvetna publiken. Det såldes hela 15 burgare per minut, vilket är rekord. Nu står det klart att det blir ett kärt återseende i sommar.

– Vi planerar för ett par goda nyheter på årets Way Out West-meny och kommer fortsätta hålla en hög nivå av enkelhet och snabbhet i beställning och servering, säger Tobias Karlsson-Malmborg, marknadschef på Max i ett pressmeddelande.

Vill du redan nu ha koll på upplevelsen som är att vänta kan du läsa vår recension av deras burgare från förra årets festival här. Vad väljer du, Lana Del Rey eller en halloumiburgare?

OBS, denna artikel är inte sponsrad. Men Max får gärna göra en utkörning till lunch eftersom vi glömt matlåda idag.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 155 [name] => Way Out West [slug] => way-out-west [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 156 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 547 [filter] => raw ) )