Nyhet

Min Stora Sorg släpper nytt album

Publicerad: 13 september 2017 av Nikolas Berndt

Första albumet på två år.

Ett par singlar har dykt upp under året, men nu är det dags för Gävleartisten Min Stora Sorg att släppa sitt tredje album som följer upp 2015 års Vår/Sommar-16. Den 28 september släpps BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT.

Anso Lundin, som hon egentligen heter, har jobbat med sju olika producenter och låtskrivare på albumet. Hon berättar att hon sett albumprocessen som ett barn:

Soundmässigt så har jag försökt likställa det nya albumet med ett barn. Att jag burit det själv och att när det ska bli ett färdigt, bra och älskat album så behövs det ett kollektiv runt det. Albumet behöver fler vuxna än mej liksom. Det är dvs ett heltidsjobb att få allt att gå ihop. Men av allt arbete och allas engagemang och kärlek så blir det ett starkt, älskvärt, självständigt och modigt album

Lyssna på singeln Canta mami nedan via Spotify.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1186 [name] => Min Stora Sorg [slug] => min-stora-sorg [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1187 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 2 [filter] => raw ) )