Nyhet

Naken technoklubb öppnar i Stockholm

Publicerad: 20 februari 2018 av Magnus Olsson

Klubb Naket har premiär till helgen.

Du behöver inte längre fly till Berlin för att dansa till techno naken. Nu kan du bege dig till Södermalm i Stockholm. Klubbprofilen Damien Eie även initiativtagaren bakom Technopartiet ska starta en ny klubb, rapporterar Stockholm Direkt. Om klär av dig naken och lämnar in dina kläder i garderoben får du fritt inträde.

– Vi vill vara i fronten och visa att det är nya tider. Allas frihet måste respekteras, det handlar om ett öppet Stockholm för alla. Det är dags att Stockholm växer ur sin puppa som pittoresk småstad till en internationell storstad, detta är bara första steget, säger Damien Eie till Stockholm Direkt.

Platsen är Götgatan 99 och dess källare som kommer ha öppet mellan 22 till 03 varje lördag. Premiären är redan nu i helgen, närmre bestämt den 24 februari.

– Namnet Klubb Naket är en metafor för att man kommer naken som den man är och den man vill vara, utan fördomar. Vi tycker att alla ska ha rätt att gå ut och klubba utan att behöva bli utsatta för trakasserier, oavsett kön, läggning eller annan fantasi. Vi riktar oss till fetisch- och queerpubliken och sexuell frihet är en del av vårt manifest.