Neil Young mot Peace & Love

Publicerad: 18 november 2012 av Magnus Olsson

Borlänge har vind i seglen – nästa pusselbit kan vara på plats inom kort.

En av rockens största är nära att göra celebert besök i Sverige och i Borlänge nästa sommar. Det rör sig om den forne medlem i Buffalo Springfield som på egen hand och med bandet Crazy Horse varit med och format rockmusiken till vad den är idag. Neil Young har genom åren gjort succé på såväl Way Out West som Where The Action Is, och det lagbygge som Peace & Love börjar bygga med Jesper Heed vid rodret är mer imponerande än festivalen uppvisat under hela sin historia.

Och nu talar det mesta för att Neil Young & Crazy Horse återvänder till svensk mark, och denna gång till Borlänge, med skivan Psychedelic Pill. En skiva som bland annat innehåller mastodont-låten Driftin’ Back om 27 minuter och 37 sekunder. Vi vet så mycket som att Peace & Love lagt ett bud och att det enbart är detaljer från att gå igenom. Men givetvis kan det falla på målsnöret. På den svenska marknaden leder man dock budgivningen.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Peace & Love [slug] => peace-love [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 98 [filter] => raw ) )