Festival

Norrlands Guld på riktigt

Publicerad: 30 mars 2011 av Magnus Olsson

Amerikansk högkvalitativ hiphop till Storsjöyran. Det är nu klart att Östersundsfestivalen får finbesök utav Big Boi som gör en exklusiv spelning på årets festival. Tillsammans med Andre3000 utgjorde man OutKast, ett band som för övrigt ryktades rejält inför årets Coachella, men tydligen kommer Outkast-fantasten kunna glädjas än då eftersom Big Boi tydlige bjuder på eget material men även guldkorn från Outkast.

Vi räknar med att ha alla händerna i taket och att torget i Östersund gungar rejält till ett av 2010 års bästa hiphop-album. Låtar som Shutterbug och Daddy Fat Sax kommer som sagt garantera att Östersund gungar.

Efter en trögstart har Yran verkligen vaknat till liv, och med Big Boi, Roky och Pete i spetsen bäddar detta för en enda stor folkfest. Men än är det bara mars, så vi inväntar mer storslagna och spännande namn till vad vi bör kalla Norrlands Guld på riktigt.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 149 [name] => Big Boi [slug] => big-boi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 150 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 2 [filter] => raw ) )