Nyhet

Oskar Linnros har släppt nytt – gästas av Cherrie

Publicerad: 26 augusti 2017 av Magnus Olsson

Följer upp Väntar med Väntar på en.

I våras landade samlingen Väntar – under spelningen på Way Out West bekräftades att en uppföljare var på antågande. Nu är förlängningen här i form av Väntar på en, en ny samling med tre nya spår. Samlingen innehåller även en duett med R&B-stjärnan Cherrie.

– Genom lite gemensamma vänner så träffade jag på Cherrie, och började hänga lite och började vara lite i studion och egentligen göra låtar till hennes första album. Jag visste att jag tyckte att Cherrie var unik som artist men framför allt var en unik person att dricka kaffe med eller äta middag med eller bara vandra bredvid. Cherrie har nånting att berätta och det har jag också, säger Oskar Linnros i ett pressmeddelande. 

I nästa vecka spelar Oskar Linnros på Popaganda och under hösten gör han en stor Sverigeturné med start i november. Den nya samlingen Väntar på en finns att lyssna på nedan.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 25 [name] => Oskar Linnros [slug] => oskar-linnros [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 26 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 39 [filter] => raw ) )