Nyhet

Paul Kalkbrenner till Sverige

Publicerad: 16 februari 2017 av Filip Hiltmann

Back to the Future.

Technoguden Paul Kalkbrenner har på sistone ägnat sig åt att släppa en serie mixtapes inspirerade av ljuden från barndomen. Dessa har döpts till Back to the Future och existerar i tre delar. Nu har han bestämt sig för att ta med dem och alla ljuden ut på turné. I ett pressmeddelande skriver Kalkbrenner att han vill återskapa 90-talets fester som han aldrig hade möjlighet att besöka, från flyers till inredning, på ett antal intima platser. På spelningarna kommer han både spela musik från sina mixtapes och mycket mer. Det blir ett nedslag i Sverige på turnén i form av en fest på Berns i Stockholm den 20 april.

Ta fram ravekläderna och kila ned till Berns. Någon info om biljetter och dylikt har ännu inte dykt upp, men en pre-sale går att hitta på Kalkbrenners hemsida.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1959 [name] => Paul Kalkbrenner [slug] => paul-kalkbrenner [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1960 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 4 [filter] => raw ) )