Festival

Pizzeria lanserar Fyre Festival-meny

Publicerad: 5 februari 2019 av Magnus Olsson

Festivalen lever vidare i ny skepnad.

Det är många som gottar sig lite i det haveri som Fyre Festival omvandlades till vid ankomst. Den nysläppta Netflix-dokumentären ger ett närgånget porträtt av hur drömmen om en utopisk festival snarare blev en Titanic. När Fyre återigen trendar handlar det inte om influencers eller drömmen om en paradisö – det handlar om ironi, en slagpåse och hur allt kan gå åt skogen.

En amerikansk pizzakedja har valt att porträttera bilden av festivalen på sitt eget sätt. De har gjort en replika på den smörgåsbild med ost som kom att bli festivalens signum. I stället för två brödskivor har de bytt ut den mot en pizzaslice. Helt i linje med Fyre så kostar den också orimligt mycket – hela 25 dollar för en slice.

We wanted to bring the high-end Bahamian festival experience everyone has been talking about lately to our customers nationwide who may have missed out on the real thing last spring

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2396 [name] => Fyre Festival [slug] => fyre-festival [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2397 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 12 [filter] => raw ) )