Festival

Säkert! gör två spelningar på Way Out West

Publicerad: 3 augusti 2017 av Magnus Olsson

Nu även i avskalad tappning i Slottsskogen. 

Det blir mycket av Annika Norlin på Way Out West – sedan innan är det känt att hon gör en spelning som Säkert! som en del av Stay Out West och föreläser som en del av WOW Talks – nu adderas en spelning i Slottsskogen. Med det sagt får man två chanser att se Säkert! nästa vecka – de olika spelningarna kommer dock komplettera varandra där den i Slottsskogen blir mer avskalad till utformningen.

Läs Annika Norlins hälsning nedan:

Lördag 00.45 spelar vi på Bananpiren på Stay Out West. Känns i teorin som min drömfestivalspelning, att det ska vara mörkt och svettigt och sjumannaband och ljus som äntligen syns trots att det är sommar.

Men i sommar har vi även gjort ett par spelningar i liten, avskalad sättning och fattat att det också passat oss ganska bra. Så när Way Out West nu frågade om vi ville komplettera vår Bananpiren på lördag-spelning med en Höjden på torsdag-spelning kändes det helt rätt. Höjden-spelningen kommer bli en fest för alla som brukar sura över att trummorna överröstar texterna.

Vi kommer spela nästan helt olika låtar på de olika spelningarna, de kompletterar alltså varandra, så kom gärna på bägge! Det är dessutom 18-årsgräns på Bananpiren har vi fattat, så om man är under 18 kan man komma till Höjden.

Alltså:

Torsdag, 14.30, Höjden, Way Out West: Säkert! avskalat
Bara sång, gitarr, klaviatur och orgel. Kommer bli en liten, avskalad och avslappnad spelning. Ta med en kaffe, sitt ner och önska låtar. Obs vi får se om vi kan dom.

Lördag, 00.45, Bananpiren, Stay Out West
Sju personer, trummor, bas, ljus, gäster osv.

/Annika Norlin

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 247 [name] => Säkert! [slug] => sakert [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 248 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 41 [filter] => raw ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 155 [name] => Way Out West [slug] => way-out-west [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 156 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 427 [filter] => raw ) )