Nyhet

Se Hanna Järver och Norbert Lukacs på Friends Arena

Publicerad: 13 juli 2016 av Magnus Olsson

Den tredje och sista delen ur Hanna Järvers session-serie är här.

De flesta artister hade förmodligen spelat upp sina hitlåtar, men när den tredje delen ur Hanna Järvers session-serie når oss, står det klart att hon vill presentera mer av sitt register. Och det finns mycket att hämta ur hennes svenskspråkiga popprojekt – inte minst från EP:n Närke som landade tidigare i år. I den tredje delen väljer hon att visa upp Kan nästan lova tillsammans med sin pojkvän Norbert Lukacs. Den Veronica Maggio-minnande balladen förstärks trots att den skalas av när Norberts eleganta gitarrslingor gör entré. Och hade det varit någon av Sveriges mer namnkunniga artister som släppt låten hade det förmodligen varit en av årets största ballader det här året – så bra är Hanna Järver och hennes vemodiga pop. 

”Jag skrev ’Kan nästan lova’ när jag och Norbert bodde i Ungern och den betyder väldigt mycket för mig. Även om jag är nöjd med hur den blev på EP:n så har den alltid känts mer som en live-låt. Det kändes fint att få göra en så nära och dagboks-intim låt på värsta feta arenan.” – Hanna Järver

Se sessionversionen nedan:

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1123 [name] => Hanna Järver [slug] => hanna-jarver [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1124 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 25 [filter] => raw ) )