Nyhet

Se Hanna Järver och Tove Styrke inta Friends Arena

Publicerad: 28 juni 2016 av Magnus Olsson

Första delen i ny session serie med Hanna Järver.

Hela den här våren har hon knockat oss gång på gång. Med singeln Alabamatröja, en utsökt cover av The Tough Alliance-klassikern Koka-Kola Veins som översatts till svenska och en EP som är som ett pulserande hjärtslag i våra pophjärtan. Och det är från EP:n Närke som vi hittar spåret Allt & Ingenting, som också utgör den första delen av en session-serie som spelats in på gigantiska Friends Arena. Tillsammans med Tove Styrke intar de mittcirkeln, möter tomma läktare och knockar oss ännu en gång. Och så enkelt är det när man gjort några av årets bästa svenska poplåtar.

– Jag har haft Tove in mind länge, och velat göra något ihop med henne. Hon är så himla grym! Så när möjligheten dök upp att spela in några videos på Friends Arena var hon given. Jag tycker att Tove har nåt lekfullt och kaxigt i sitt uttryck som passade väldigt bra till ”Allt & Ingenting”. Det var en sjukt mäktig känsla att sitta där på gräset i en helt tom arena och med bara våra synthar och röster. Låten fick nytt liv för mig, säger Hanna Järver om Tove Styrke-samarbetet.

Och Tove Styrke låter även hon lyrisk kring det här samarbetet:

– Jag gillar Hanna så himla mycket så när hon ringde sa jag ja på ungefär två sekunder. Utan att egentligen veta vad jag sa ja till, bara att ”det är klart jag vill lira med Hanna!”. Det var först senare jag fick reda på vilken låt vi skulle spela, att den var precis hur bra som helst och att vi skulle framföra den på friends arena. Väldigt kul!

Se videon nedan!

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1123 [name] => Hanna Järver [slug] => hanna-jarver [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1124 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 25 [filter] => raw ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 109 [name] => Tove Styrke [slug] => tove-styrke [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 110 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 12 [filter] => raw ) )