Nyhet

Silvana Imam och Cherrie skjuter upp sina album

Publicerad: 15 maj 2018 av Magnus Olsson

Vill inte krocka med högtid.

De både frontfigurerna för Trans94-kollektivet (tidigare RMH) skjuter upp sina album, dock av olika anledningar. Silvana Imam som var först ut av dem och som skulle ha släppt albumet Helig moder nu på fredag har bytt taktik. I stället kommer hon släppa två singlar varannan vecka, för att sedan sätta ihop allt till albumet som ska bli Helig moder. Det betyder att alla låtar kommer vara ute 29 juni och den 6 juli landar en specialutgåva i form av en LP.

– Alla låtar på det här albumet är väldigt speciella för mig. Varje låt förtjänar att få sin tid just för att de är så starka för mig. Jag vill ju egentligen ge er alla låtar nu på en gång men samtidigt gillar jag att testa mig fram, gå emot de här ramarna som är album och singel. Kommer man på mina spelningar under sommaren så får man den ultimata album-känslan då det blir enda stället som de osläppta låtarna kommer att spelas på innan albumet släpps, säger Silvana Imam.

Första låtarna släpps 25 maj och innehåller bland annat ett samarbete med glödheta Fricky.

I Cherries fall skjuts albumreleasen upp med anledning av ramadan som inleds i dag. Därmed kommer Araweelo släppas den 15 juni

– Många av mina lyssnare runt världen firar ramadan och jag vill att dom är med mig från dagen då mitt album släpps. Därför har jag valt att släppa den 15 juni istället, säger Cherrie i samma pressmeddelande.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1122 [name] => Cherrie [slug] => cherrie [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1123 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 28 [filter] => raw ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 1134 [name] => Silvana Imam [slug] => silvana-imam [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1135 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 87 [filter] => raw ) )