Nyhet

Silvana Imam släpper nytt album i maj

Publicerad: 16 april 2018 av Magnus Olsson

Uppföljaren till Naturkraft är snart här.

Det senaste halvåret har Silvana Imam släppt musik på regelbunden basis – dels Bulletproof Baby, dels samarbetet med Eva Dahlgren. Snart är det också dags för det kommande albumet som fått titeln Helig moder. Den 18 maj, strax innan hennes stora spelningar på Gröna Lund och Liseberg, släpps albumet som bland annat producerats av Nisj och Yemi.

– Med Helig moder har jag experimenterat och utmanat mig själv, mitt musikskapande och min röst mer än jag någonsin gjort. Jag har varit obekväm och de känslorna har lett till att jag skapat de bästa låtarna jag gjort, säger Silvana Imam i ett pressmeddelande.

Redan den 27 april får vi dock höra singeln Vikken då.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1134 [name] => Silvana Imam [slug] => silvana-imam [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1135 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 84 [filter] => raw ) )