Nyhet

Silvana Imam talar ut om uppbrottet med Trans94

Publicerad: 12 juni 2019 av Magnus Olsson

Ny dokumentär.

I dag meddelar P3 Musikdokumentär ett avsnitt om Silvana Imam som får följa hennes frammarsch till att bli den artist hon är i dag. Dokumentären avhandlar dessutom uppbrottet från bolaget Trans94 (tidigare känt som RMH), som följdes av inställda spelningar och att albumet Helig moder sköts upp.

– Vi hade verkligen satt ett datum, men själva strukturen kring mitt förra management, det året började jag såhär… Det var nånting som inte stämde,  säger Silvana Imam i dokumentären.

Silvana berättar i dokumentären att folk från bolaget ofta pratade om ämnen som feminism och politik, men hade svårt att omsätta det i praktiken.

– Jag kan inte jobba med folk som inte förstår strukturer på det sättet, så därför var det ett väldigt enkelt beslut att ta det här steget. För mig var det väldigt lätt, säger hon.

Medverkar i dokumentären gör även Erik Lundin, producenten Nisj och fans.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1134 [name] => Silvana Imam [slug] => silvana-imam [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1135 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 89 [filter] => raw ) )