Nyhet

Snook släpper ny låt i kväll

Publicerad: 22 september 2016 av Rikard Berg

Soran Ismail läcker nyheten på Instagram.

På Way Out West återförenades Oskar Linnros till sist med Daniel Adams-Ray på scen igen till alla gamla fans förtjusning. Och i kväll är det dags för Snook att släppa sin första nya låt på tio år. Det är komikern Soran Ismail som avslöjar infon i ett Instagram-inlägg, där han från början skrev följande:

Jag vet att golare inte har några polare men jag är så exalterad att jag måste dela med mig. Min vän @danieladamsray släpper en ny låt med Oskar Linnros. Ikväll klockan nio kommer ”Sitter på en dröm”

Kanske hotade Adams-Ray med att inte längre vara polare, för nu har Ismail ändrat bildtexten – men nyheten är redan ute (via Gaffa). Sitter på en dröm blir Snooks stora återkomst och släpps kl 21 i kväll. Passande nog spelar Daniel Adams-Ray på Gröna Lund kl 20 – vi vågar inte lova något, men ett gästspel av Oskar Linnros verkar givet, varpå låten dyker upp strax därpå.

Längtar tills ikväll ❤️ Sitter på en dröm

A photo posted by Soran Ismail (@soranismail) on

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1545 [name] => Snook [slug] => snook [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1546 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 4 [filter] => raw ) )