Nyhet

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes släpper debut-EP

Publicerad: 7 november 2017 av Rikard Berg

Four Waters kommer om bara ett par veckor – första singeln är ute nu.

Ett och ett halvt år har gått sedan Steve Buscemi’s Dreamy Eyes sprängde sig in på Stockholms indiescen med den skramliga debutsingeln Desire. Nu har de etablerat sig som stadens ständiga bubblare och om bara två dryga veckor är det äntligen dags att nå kokpunkten. Den 24 november släpps nämligen bandets första EP via Rama Lama Records – den går under namnet Four Waters och består av fyra helt nya låtar.

Swim Deep heter avslutningsspåret, som också finns ute för att lyssna på i dag. Det är en låt som växer sig större och större ju längre den håller på, och som enligt ett pressmeddelande handlar om ”att bara vilja gömma sig och försvinna från sina egna misstag i livet”. Lyssna på den nedan och skrolla ned lite till för att se EP:ns spårlista och omslag.

Four Waters:
01 Dive
02 Always
03 What Goes Around
04 Swim Deep

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1514 [name] => Steve Buscemi's Dreamy Eyes [slug] => steve-buscemis-dreamy-eyes [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1515 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 10 [filter] => raw ) )