Nyhet

Thee Oh Sees till Sverige

Publicerad: 16 juni 2016 av Rikard Berg

Gästar Stockholm den 16 augusti.

Garagebandet Thee Oh Sees är kända för att ge ut minst ett album om året och den 12 augusti släpper de A Weird Exits, det sjuttonde i ordningen (om man räknar med vad de gett ifrån sig under sina tidigare namn OCS och The Oh Sees). Bara fyra dagar senare, den 16 augusti, gör de en Sverige-spelning när de gästar Debaser Strand i Stockholm.

A Weird Exits är det första albumet som spelats in med de nya bandmedlemmarna Ryan Moutinho, Dan Rincon och Timothy Hellman – de två första på trummor, den sista på bas. Konstant i bandet är sångaren och gitarristen John Dwyer och tillsammans med resten dyker han alltså upp i Stockholm om bara två månader.

Biljetterna kostar 220 kr + förköpsavgift och finns att köpa nu via Debaser. Det är 18-årsgräns på konserten, eller 13 år i sällskap av vårdnadshavare. Under kvällen DJ:ar även skivbolaget PNKSLM, Stockholms eget centrum för garagescenen.

Thee Oh Sees spelar också på Flow Festival i Helsingfors som anordnas samtidigt som Way Out West, men ännu finns inga indikationer på att de är på väg även till Göteborgsfestivalen.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2445 [name] => Oh Sees [slug] => oh-sees [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2446 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 5 [filter] => raw ) )