Nyhet

Trädgården öppnar i maj – lovar förändringar

Publicerad: 16 april 2018 av Magnus Olsson

Johanna Beckman blir kreativ chef.

Den populära Stockholmsklubben Trädgården öppnar snart för säsongen. Närmre bestämt 4 maj slår de upp portarna och den här gången blir det delvis en ny skepnad. Ett nytt centralt dansgolv med revolutionerande ljudsystem, som ska få stockholmarna att dansa – och grannarna att få sova – har resulterat i en total ombyggnad där det mesta på området fått en ny plats. En viktig aspekt är det nya femåriga hyreskontrakt som Trädgården nu fått och som möjliggjort deras största satsning någonsin. 

Vid rodret hittar vi Johanna Beckman som ny kreativ chef, vilket också kommer märkas på innehållet.

– Min målsättning är att bredda vår målgrupp, att fler människor ska hitta till oss, vilket finns med mig när jag sätter innehållet. Det påbörjades redan under förra årets live sessions och nu tänker jag utveckla det ännu mer. Sen är det extra roligt i år i och med ombyggnationen, hälsar Johanna Beckman i ett pressmeddelande.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2360 [name] => Trädgården [slug] => tradgarden [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2361 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 8 [filter] => raw ) )