Festival

Två hemliga bokningar till Popaganda

Publicerad: 26 augusti 2018 av Magnus Olsson

Lanserar nytt koncept.

Att Popaganda huserar vid Eriksdalsbadet har man tagit fasta på med olika koncept – ankan har exempelvis blivit en symbol och tidigare år har man arrangerat konstsim som en del av programmet. I år införs dock en helt ny scen – i den stora bassäng som tidigare huserat konstsimmet.

På den nya, flytande scenen, kommer två hemliga artister att spela. Festivalen skriver att det rör sig om en debutant som redan hunnit med Allsång på Skansen och en artist som gästade festivalen 2013. Vi tror oss veta vilka det rör sig om – både utifrån beskrivningen ovan, men också tillgänglighet och sannolikhet. Den första ledtråden indikerar att det är det svenska poplöftet Grant medan den andra artisten troligen är Sibille Attar som tidigare i år återvände med ny musik. Vi väntar dock spänt på att se om dessa artister som passar in på festivalens ledtrådar också sen står på festivalens nya scen om mindre än en vecka.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 201 [name] => Popaganda [slug] => popaganda [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 202 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 174 [filter] => raw ) )