Nyhet

Veronica Maggio gör klubbspelning i Göteborg

Publicerad: 10 augusti 2017 av Rikard Berg

Intar Sticky Fingers på lördag.

Ett inlägg av Veronica Maggio på Instagram har fått fansen i Göteborg att gå upp i högvarv. Där skriver hon nämligen att hon hoppat på ett flygplan från Paris och att det var tur att hon inte missade det, eftersom hon annars kanske hade ”missat spelningen på Sticky Fingers på lördag”. Göteborgsklubben Sticky Fingers har ingen information om en kommande Maggio-spelning, men på lördag ska de ha en ”WOW Weekend”-fest med konserter av Sputnik Monroes och Overdrive Solution. Det är högst sannolikt att Maggio är ”hemlig” artist för kvällen, i synnerhet med tanke på att Way Out West själva har delat inlägget på sin officiella Instagram-story.

Sticky Fingers är gratis på lördag för alla som har Way Out West-armband. Även om du inte ska gå på festivalen kommer du in på klubben, så länge du är 20 år fyllda. All information hittar du här.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 129 [name] => Veronica Maggio [slug] => veronica-maggio [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 130 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 62 [filter] => raw ) )