Nyhet

Veronica Maggio släpper bok

Publicerad: 27 september 2017 av Magnus Olsson

Ett nytt kapitel i stjärnans liv.

Den gångna sommaren har varit hektisk för Veronica Maggio – flitigt turnerande och samtliga album rakt upp och ned på Mosebackes soliga terass. Allt är för bra nu heter den kommande boken, en slags kombinerad fotobok och självbiografi i ett. Redan i inledningen ska hon dra av ett personligt plåster – vem är personen Veronica Maggio?  Vi kan sångerna och vi har varit med om de känslostormande konserterna, men vi vet väldigt lite om personen bakom.

– Det är ju framför allt en bok där jag har samlat alla låttexter och inte någon ”här är mitt liv”-bok där jag skrivit om allt som har hänt i mitt liv. Men allt det som jag upplever är kopplat till musiken vill jag vara ärlig med, säger Veronica Maggio till TT.

Det skulle från början inte bli någon bok, men projektet växte och landade i en mer personlig djupdykning än bara ett par låttexter, noter och skivomslag som tanken var från förlagets sida. Efter bokprojektet kommer Maggio även göra sig redo att börja arbeta med nästa album skriver TT.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 129 [name] => Veronica Maggio [slug] => veronica-maggio [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 130 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 62 [filter] => raw ) )