Festival

Way Out West öppnar butik

Publicerad: 24 april 2019 av Jonathan Bonn

Göteborgsfestivalen öppnar butik i Stockholm.

Way Out West är långt mer än bara en musikfestival – bara på programmet finns andra kulturyttringar som ett generöst filmprogram, bojkott av kött och mjölk och panelsamtal. Nu kan festivalen även addera: butik. Från och med nu finns en tillfällig butik i Sturegallerian i Stockholm där festivalen kommer erbjuda limiterade biljetterbjudanden, klädsamarbeten och intima konserter.

Redan i morgon är det premiär när hiphop-sensationen Jireel gör en spelning för utvalda fans. Det är startskottet på fler happenings, gissningsvis även fler konserter av den här kalibern.

– Att som musikfestival i Göteborg öppna en butik i en galleria i Stockholm var först bara en rolig idé, men en idé vi inte riktigt kunde släppa. En stor del av våra besökare kommer från Stockholm, så att vi tar lite fysisk plats även i huvudstaden är ändå ett logiskt steg att ta, säger Joakim Skoglund, marknadschef på Way Out West.

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 155 [name] => Way Out West [slug] => way-out-west [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 156 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 547 [filter] => raw ) )