Nyhet

ASAP Rocky gör kläder till svenska häktet

Publicerad: 20 november 2019 av redaktionen

Kronobergshäktet ser ut att få en julklapp från ASAP Rocky.

ASAP Rocky tillbringade i somras över två veckor i svenskt häkte. En händelse och vistelse som resulterade i en världsnyhet och som drog in både Donald Trump och Stefan Löfven i diskussionen. Efter att ASAP Rocky fått lämna Sverige och häktet har det presenterats en ny spelning på svensk mark – redan den 11 december på Globen i Stockholm där delar av intäkterna går till välgörande ändamål.

Nu kommer nyheter om att ASAP Rocky gjort kläder för de intagna på de svenska häktet. Det uppdagades vid Summit LA19 och sedan dess har Nöjesbladet också fått en kommentar från Kronobergshäktet som kan bekräfta denna förfrågan.

– Hans advokat har vänt sig till oss och uttryckt ett önskemål om att få donera tröjor och byxor till intagna på Kronobergshäktet. Det har kommit ett mejl men vi har inte gjort något åt det ännu, meddelar häkteschefen Fredrik Wallin till Nöjesbladet.

 

Läs också

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2964 [name] => ASAP Rocky [slug] => asap-rocky [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2965 [taxonomy] => post_tag [description] => [parent] => 0 [count] => 25 [filter] => raw ) )